Ritten

De Wekelijkse ritten

Zondagse ritten

+/- 50km vanaf begin Maart 2023 opbouwend tot 120km gedurende het seizoen - 1Ou


Elke zondag starten we om 1Ou aan't café Licht der dokken en rijden we in 1 groep. Snelheid wordt steeds aangepast naar de groep maar proberen tegen de zomer met een gemiddelde van 30km/u te rijden... ook het aantal kilometers zal gestaag stijgen.

De opzet is om de toeren wekelijks uit te breiden en meer afstand op te bouwen naarmate de zomer nadert.


De ritten worden steeds begeleid door ervaren kopmannen.


We rekenen op jullie talrijke aanwezigheid, in tenue en zorg ervoor dat uw ketting is gesmeerd en banden zijn opgepompt,

tot zondag vrienden!

Woensdagritten

+/- 50km - vanaf April 2023 - 19u


Afhankelijk van de zonsondergang beginnen ergens eind Maart ook 's woensdags te rijden... toertjes zullen alleszins iets korter zijn maar qua snelheid en organisatie te vergelijken met de zondagsritten...om 19u aan't café Licht der dokken.

Dinsdagritten

+/- 30km - vanaf April 2023 - 19u - en op vraag van leden


Ook dinsdag kan er eventueel in groep gefiets worden... wel met een iets lagere snelheid... zo kunnen diegenen die vermoeden dat de zondag/woensdagritten iets te snel zouden gaan... ook de mogelijkheid hebben om bij te benen...om 19u aan't café Licht der dokken.

Speciale evenementen

zie Kalender


Nog niet alles staat helemaal vast maar 9 juni wordt er alleszins een BBQ georgansieerd, een weekendje ergens rond 24 Juli en een verbroederingsrit op 28 Juli. Daarnaast proberen we elk jaar de dodentocht te fietsen, dit jaar op 10 augustus


Op de kalender staan ook verschilende cyclo's vermeld...dit geheel ter informatie ;-).