Ritten

De Wekelijkse ritten

Zondagse ritten

+/- 50km vanaf 3 Maart 2019 - 1Ou

Elke zondag starten we om 1Ou aan't café Licht der dokken en rijden we in 1 groep. Snelheid wordt steeds aangepast naar de groep maar proberen tegen de zomer met een gemiddelde van 30km/u te rijden... ook het aantal kilometers zal gestaag stijgen.

De opzet is om de toeren wekelijks uit te breiden en meer afstand op te bouwen naarmate de zomer nadert.

De ritten worden steeds begeleid door ervaren kopmannen.

We rekenen op jullie talrijke aanwezigheid, in tenue en zorg ervoor dat uw ketting is gesmeerd en banden zijn opgepompt,

tot zondag vrienden!

Woensdagritten

+/- 50km - vanaf April 2019 - 19u

Afhankelijk van de zonsondergang beginnen ergens eind Maart ook 's woensdags te rijden... toertjes zullen alleszins iets korter zijn maar qua snelheid en organisatie te vergelijken met de zondagsritten...om 19u aan't café Licht der dokken.

Dinsdagritten

+/- 30km - vanaf April 2019 - 19u

Ook dinsdag zal er gefiets kunnen worden... wel met een iets lagere snelheid... zo kunnen diegenen die vermoeden dat de zondag/woensdagritten iets te snel zouden gaan... ook de mogelijkheid hebben om bij te benen...om 19u aan't café Licht der dokken.

Speciale evenementen

zie Kalender

Nog niet alles staat helemaal vast maar 9 juni wordt er alleszins een BBQ georgansieerd, een weekendje ergens rond 24 Juli en een verbroederingsrit op 28 Juli. Daarnaast proberen we elk jaar de dodentocht te fietsen, dit jaar op 10 augustus

Op de kalender staan ook verschilende cyclo's vermeld...dit geheel ter informatie ;-).

De Google kalender zal gaandeweg aangevuld worden en kan je opnemen in je agenda op je smartphone.

Fietsclub 'tLichtje

Wat ooit begon als cafékennissen is nu een clubke met een sterk uiteenlopende liefde voor de fiets.

Onder het moto "samen uit, samen thuis" wordt elke woensdag en zondag een toertje gereden met als vaste vertrek- en vooral aankomstplaats café 't Licht der Dokken.

Get in Touch

Vul gerust je gegevens in via het contact-formulier.

March 03, 2019 - Eerste Rit

Find us on Strava